Kampionati Individual Dimeror 2022

Federata Shqiptare e Atletikes celi sezonin e vitit 2022 me aktivitetin Kampionati Individual Dimëror.
Në këtë aktivitet marrin pjesë nëntë skuadra nga Shqipëria, ashtu si edhe nga Kosova, me një total prej 137 sportistësh. Në fund të aktivitetit u shpallën edhe dy sportistët më të mirë, Franko Burraj i Vllaznisë me 154 pikë dhe Joana Hazisllari e Teutës me 961 pikë, duke marrë në fund edhe trofeun individual.
Rezultatet e aktivitetit do ti gjeni ketu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *