Kampionati Individual Dimeror 2023

Federata Shqiptare e Atletikes organizoi aktivitetin e pare per vitin 2023, “Kampionati Individual Dimeror” ne pisten e atletikes te stadiumit te Elbasanit me 27 Janar 2023.
Ky eshte nje aktivitet i pervitshem i cili ka per synim qe atletet te arrijne dhe normat kualifikuese per Kampionatet Ballkanike dhe Europianin e Sallave te mbyllura te Atletikes. Pjesmarrja ishte e gjere nga te gjitha klubet shqiptare.
Ketu do te gjeni rezultatet e ketij aktiviteti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *