Kampionati Individual Dimeror 29 Janar Elbasan

Ne daten 29 Janar 2018 u zhvillua “Kampionati Individual Dimeror” ne Stadiumin Kombetar “Elbasan Arena” ne qytetin e Elbasanit.
Moti per fat te mire ishte shume i qendrueshem,me djell dhe pak ere,duke konsideruar qe ishte fundi i janarit.
Ne kete aktivitet nuk mungoi edhe prezenca e mediave si audiovizive ashtu edhe asaj te shkruar apo elektronike.

Sportisti me i mire i aktivitetit u shpall Izmir Smajlaj ne kercim se gjati me rezultatin 7.60m me 1051 Pike Olimpike edhe pse ai nuk ishte ne ditet e tij me te mira.
Ndersa per Femra u shpall Relaksa Dauti,atletja premtuese e ekipit te Tiranes e cila doli e para ne disiplinen 800m me kohen 2:16:19 sek  me 934 pike olimpike.

Ne kete event moren pjese 172 Sportiste,por nuk munguan edhe 46 sportiste nga Kosova por qe u konsideruan jashte gare.
Sportiste Meshkuj ishin 109 ndersa femra ishin 63 dhe ne total ishin 12 ekipe pjesemarrese ku Teuta,Skenderbeu dhe Vllaznia kishin pjesen me te madhe te tyre.
Ekipet sportiste qe moren pjese ne kete aktivitet vijojne si me poshte:
Tirana,Skenderbeu,Vllaznia,Mjeshtria Sportive,Teuta,Partizani,Dinamo,Skampa Sport,Fortius,Elbasani,Dinamo2010.

Me poshte keni disa foto te pasqyruara nga aktiviteti.

Per rezultatet e plota per cdo disipline klikoni ketu
Gjithashtu Piket Olimpike ndodhen ne faqen (Sheet) e dyte te dokumentit me siper.