Kampionati Individual Dimëror “Veteranë” 2020

Krahas “Kampionatit Individual Dimëror” , janë zhvilluar edhe garat për “Veteranë”.
Ish-sportistë si dhe të apasionuar të sportit të atletikës kanë marrë pjesë në këtë aktivitet duke garuar në disiplina të ndryshme duke treguar që mosha është thjesht një numër dhe një shembull që të rinjtë të angazhohen me sport dhe aktivitet fizik.

Rezultatet e atletëve veteranë.

Foto të aktivitetit.