Kampionati Kombetar i 78 i te Rinjve, Elbasan,12/05/2016

Me daten 12/05/2016 ne stadiumin “Elbasan Arena” te qytetit te Elbasanit, eshte zhvilluar “Kampionati Kombetar u 78-te per te Rinj”. Ne kete aktivitet moren pjese rreth 200 sportiste nga 11 ekipe nga Shqiperia, por edhe nga Kosova. Federata Shqiptare e Atletikes ne kete aktivitet mbeshteti dhe OKB-ne per barazine gjinore,aty ku ne sportin e atletikes kjo barazi eshte me e theksuar se ne shume fusha te tjera. Sekretari i Pergjithshem i Federates Shqiptare te Atletikes,Nikolin Dionisi, theksoi se sportistet qe do te dalin kampione do te seleksionohen per te qene ekipi kombetar per “Ballkan Junior Championship”. “Sportistja me e mire” u shpall Iveta Urshini nga ekipi “Skenderbeu” ndersa “Sportisti me i mire” u nda mes dy djemve te ekipit “Vllaznia”,Ergys Gjecaj dhe Sead Bashku.

Per te pare me shume foto klikoni ketu.

Per te pare rezultatet klikoni ketu.