Kampionati Kombëtar i 83-të për të Rritur,2021.

Federata Shqiptare e Atletikës, më datat 20-21 Maj 2021, organizoi aktivitetin e 83-të Kombëtar të Atletikës në pistën e stadiumit “Elbasan Arena”.
Në këtë kampionati kishte një pjesmarrje të gjerë të atletëve nga Klubet Shqiptare, si dhe sportistë të ardhur nga Klubet nga Kosova.
Në këtë aktivitet, kampion për meshkuj u shpall klubi i Vllaznisë ndërsa te femrat triumfoi ai kryeqytetas.
Ky kampionati gjithashtu ishte tepër i rëndësishëm për arritjen e normës së atletëve për të marrë pjesë në takimet ndërkombëtare.

Këtu do të gjeni rezultatet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *