Kampionati Kombetar i 84-t per te Rinj

Vllaznia per meshkuj dhe Skenderbeu per femrat jan ekipet fituese te edicionit te 84 per te Rinj te Atletikes. Keto gara u zhvilluan ne pisten e atletikes te qytetit te Shkodres.
Ne kete aktivitet u pikasen shume atlete te rinj te talentuar te cilet do te jene dhe pjesemarres ne aktivitetin Ballkanik per te Rinj.

Rezultatet e ketij aktiviteti do ti gjeni ketu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *