Kampionati Kombetar i 84-te i Atletikes

Federata Shqiptare e Atletikes ka organizuar Kampionatin e 84 te Atletikes per te Rritur ne qytetin e Elbasanit. Ekipi i Tiranes per femra dhe ekipi i Shkodres per meshkuj kane dale fitues te ketij aktiviteti.
Ne total garuan 151 atlete nga 13 ekipe te Shqiperise, nga Kosova si dhe atletet ukrainas te cilet prej javesh jane akomoduar ne Elbasan.
Ketu do te gjeni rezultatet e ketij aktiviteti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *