Kampionati Kombetar i Krosit 01.10.2015

Gjate paradites me diell te dates 01.10.2015 te Kodrat e Liqenit, Shkolla Wilson, u zhvillua Kampionati Kombetar i Krosit. Aktiviteti perfshinte 4 gara me gjatesi 4km per te reja,6km per te rinj,8km per te rritura dhe 10 km per te rritur, sipas grupmoshave perkatese. Pjesmarja ne gare ishte e larte dhe rezultatet e arritura ishin te kenaqshme. Ne kete aktivitet moren pjese edhe atlete elitare si Luiza Gega dhe Ilir Kellezi, por gjithashtu edhe atletja qe premton shume Relaksa Dauti apo edhe atlete te tjere te cilet zune vende te para dhe te dyta.Gjithashtu ishin te ftuar edhe atlete nga Kosova, te ekipit Fushe-Kosova, te cilet debutuan me sukses. Me poshte mund te shihni edhe disa foto.

Per me shume foto, kliko ketu.

Per te pare rezultatet, kliko ketu.