Kampionati Kombetar i Krosit 12/02/2017 Tirane

Federata Shqiptare e Atletikes zhvilloi me date 12/02/2017 aktivitetin “Krosi Kombetar” ne Kodrat e Liqenit , Tirane. Nje dominim total i skuadres se Tiranes, e cila kurorezoi kampione per te reja, te rinj dhe te rritura, ndersa per te rritur fitues ka qene atleti i Skenderbeut, Ilir Kellezi. Vendin e pare per te reja ne 4km e zuri atletja Ejona Cufe , per te rinj ne distancen 6km fitoi Marko Sefgjini ndersa per te rritura 8km kampione e Shqiperise u shpall Deborah Keci.
Ne kete aktivitet nuk mungoi prania e medias se shkruar dhe vizive.
Gjithashtu forcat e policise e shoqeruan kete aktivitet per mbarevajtjen  deri ne perfundim te saj.

Per te pare rezultatet klikoni ketu.

Per te para foto te aktivitetit klikoni ketu.