Kampionati Kombëtar i Krosit, 22.02.2019 Tiranë

Më datë 22 Shkurt 2019, tek “Kodrat e Liqenit” në Tiranë, Federata Shqiptare e Atletikës, mbështetur dhe nga Agjensia e Parqeve dhe Rekreacionit, organizuan aktivitetin “Kampionati Kombëtar i Krosit”.
Vendet e para për disiplinat për femra dhe meshkuj i zunë atletët si më poshtë:
Vendi i parë 4km Femra (të reja) – Relaksa Dauti
Vendi i parë 6km Meshkuj (të rinj) – Onli Mazreku
Vendi i parë 8km Femra (të rritura) – Luiza Gega
Vendi i parë 10km Meshkuj (të rritur) – Ilir Këllëzi

Për të parë rezultatet e plota të këtij aktiviteti klikoni këtu.
Për të parë foto të këtij aktiviteti klikoni këtu.