Kampionati Kombëtar i Krosit

Federata Shqiptare e Atletikës, më datë 22 Tetor 2021, organizoi aktivitetin e përvitshëm, Kampionatin Kombëtar të Krosit te “Kodrat e Liqenit” në Tiranë.
Ky aktivitet vuri në pah atletë të rinj të cilët u shpallën fitues dhe treguan rezultate premtuese për të ardhmen, por gjithashtu dhe konfirmimin e atletes Luiza Gega si Kampione në këto distanca.

Këtu do të gjeni rezultatet.
Foto nga aktiviteti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *