Kampionati Kombetar i Moshave U-13

Ne stadiumin “Elbasan Arena” te qytetit te Elbasanit, Federata Shqiptare e Atletikes organizoi gjate paradites Kampionatin Kombetar te Moshave U13
Gjate ketyre dy aktivitete moren pjese ekipet e ndryshme si Partizani, Skenderbeu, Vllaznia, Laci, Tirana etj,
Pjesemarrja e atleteve te vegjel ishte e gjere te cilet garuan ne pisten e tartanit te stadiumit “Elbasan Arena”.
Gjithashtu u perdor dhe seti i Kids Athletics dhe programi i Federates Boterore te Atletikes e cila tregon qe disiplinat te kryhen ne forme loje ne menyre qe femijet te argetohen por dhe te sfidojne njeri-tjetrin.

Rezultatet U13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *