Kampionati Kombetar i Moshave U-13

Me date 23 Tetor 2020, Federata Shqiptare e Atletikes organizoi dhe aktivitetin Kampionatin Kombetar te Moshave U-13.

Femije nga shkollat e ndryshme te qytetit te Korces moren pjese duke zhvilluar disiplinat e ndryshme te atletikes.
Ky aktivitet u zhvillua me setin e materialeve te “Kids Athletics”, nje program i edukativ me te cilin zhvillohen garat e atletikes ne forme loje, ne menyre qe femijet te argetohen ndersa garojne me njeri-tjetrin.

Per te pare rezultatet klikoni ketu.

Per te pare disa foto nga aktiviteti klikoni ketu.