Kampionati Kombëtar i Moshave U-16, 10.04.2019


Në pasditen e datës 10 Prill 2019, u zhvillua Kampionati Kombëtar i Moshave në stadiumin “Elbasan Arena” të qytetit të Elbasanit.
Pjesëmarrja në këtë aktivitet ishte e lartë me sportistë të rinj dhe me rezultate të mira.
Skënderbeu u shpall ekipi fitues për femra ndërsa për meshkuj fitoi ekipi i Vllaznisë së Shkodrës.

Për të parë rezultatet klikoni këtu.