Kampionati Kombëtar i Moshave U-16, 2021.

Krahas aktivitetit te moshave U-13, në stadiumin “Elbasan Arena” u organizua dhe Kampionati Kombëtar i Moshave U-16 të atletikës.
Ekipi i “Vllaznisë” së Shkodrës u kurorëzua fituesi i këtij kampionati pasi arriti të triumfojë dhe të mbledhë pikët maksimale për disiplinat si për meshkuj ashtu edhe për femra.
Gjithashtu ekipe të ndryshme të Shqipërisë treguan sinjale pozitive për prodhimin e telenteve të reja në sportin e atletikës.

Këtu do të gjeni rezultatet e këtij aktiviteti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *