Kampionati Kombetar i Moshave U-16

Federata Shqiptare e Atletikës zhvilloi aktivetin Kampionatin Kombetar te Moshave U16 ne Stadiumin “Elbasan Arena”.
Ekipi i Vllaznise eshte shpallur Kampion ne garat per meshkuj, kurse Partizani ka fituar vendin e pare per Femrat. Ky eshte nje aktivitet i pervitshem i FSHA-se i cili synon zbulimin e talenteve te reja dhe ngritjen e tyre ne anen profesionale.

Rezultatet e ketij aktiviteti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *