Kampionati Kombëtar i moshave U-18, Elbasan.


Më datë 17 Prill 2019, Federata Shqiptare e Atletikës zhvilloi aktivitetin e saj të radhës për këtë vit, “Kampionati Kombëtar i Moshave U-18” në qytetin e Elbasanit në stadiumin “Elbasan Arena”.
Në këtë aktivitet morën pjesë ekipe të ndryshme shqiptare si dhe nga Kosova.
Vendin e parë për meshkuj e fitoi klubi i Vllaznisë së Shkodrës, ndërsa në garën për femra fitues doli ekipi i Skëndërbeut të Korçës.

Për të parë rezultatet klikoni këtu.
Për të parë foto nga ky aktivitet klikoni këtu.