Kampionati Kombëtar i Moshave U-18

Federata Shqiptare e Atletikes organizoi kursin 2 ditor (21 dhe 22 Tetor) te kualifikimit te gjyqtareve ne Korçe.
Gjyqtaret u pajisen me certifikata pas perfundimit te seminarit.
Gjithashtu me date 22 Tetor u zhvillua aktiviteti Kombetar i Moshave, ku moren pjese ekipe nga qytete te ndryshme te Shqiperise.
Ekipi i Skenderbeut arriti te fitonte te dy kupat e ketij aktiviteti duke u shpalluar kampion ne disiplinat per femra dhe meshkuj.
Pjesemarres ne kete aktivitet ishte dhe kryetari i Bashkise se Korces, z.Sotiraq Filo, i cili falenderoi Federaten e Atletikes per zhvillimin e ketij kampionati te rendesishem ne qytetin e Korces, si dhe per bashkepunimin ne vazhdim per ngritjen e nivelit sportiv.

Per te pare rezultatet klikoni ketu.