Kampionati Kombetar i Veteraneve 2020

Më datat 10-11 Gusht 2020, krahas Kampionatit Kombëtar për të rritur, u zhvilluan dhe garat për veteranët.
Ish-atletë dhe të apasionuar të sportit të atletikës sfiduan njeri-tjetrin duke zhvilluar gara me performanca të mira.
Ata arritën të tregonin një shembull të mirë tek të rinjtë, duke ju këshilluar që sporti nuk ka moshë dhe është tepër i rëndësishëm për shëndetin e njeriut.

Këtu do të gjeni rezultatet e atletëve veteranë.