Kampionati Kombetar i Vrapimit ne Mal, 14 Prill 2017 Tirane.

Te premten e dates 14 Prill 2017, Federata Shqiptare e Atletikes ka organizuar “Kampionatin e 8-te Kombetar te Vrapimit ne Mal” te Kodrat e Liqenit ne Tirane. Atlete te moshave te ndryshme moren pjese ne garat e 4km , 8km dhe 12 Km. Ekipi i Vllaznise se Shkodres u shpall fitues i ketij aktiviteti.

Per te pare rezultatet e ketij aktiviteti klikoni ketu.

Per te pare disa foto nga aktiviteti klikoni ketu.