Kampionati Kombëtar për të Rinj 2020.

Krahas aktivitetit “Kupa e Shqipërisë” që u zhvillua në “Elbasan Arena”, më datë 04 Gusht 2020, u mbajtën rezultatet edhe për atletët e rinj.
Gjatë zhvillimit të këtyre garave dhe duke parë rezultatet, u vërejt që sporti i atletikës ka shumë talente të reja të cilët pretendojnë të bëhen kampionët e ardhshëm të sportit në vendin tonë.

Rezultatet e Kampionatit Kombëtar për të Rinj.