Kids Athletics Tiranë 02-02-2016

Me rastin e vizites se personaliteteve nderkombetare, president i IAAF Z. Lord Sebastian Coe dhe president i EAA Z. Svein Arne Hansen, gjate datave 1-2 Shkurt 2016, ne daten 2 Shkurt 2016 ne ambjentet e stadiumit “Qemal Stafa” u zhvillua nje aktivitet Kids Athletics, aktivitet i cili nisi serine e aktiviteteve Kids Athletics per vitin 2016. Qellimi kryesor i ketij aktiviteti eshte promovimi i atletikes , specifikisht per moshat e reja. Pjesmarja ne kete aktivitet ishte e kenaqshme ku moren pjese femije nga 8 shkolla te ndryshme. Aktiviteti ishte i plote dhe funksional, kjo e bere e mundur fale trajnereve dhe gjyqtareve te certifikuar me LEVEL 1 CESC ne 3-10 Janar 2015, dhe ne fund u shpallen edhe fitues ndermjet pjesmaresve. Femijet u nderuan edhe me certifikate pjesmarje.  Me poshte do te shihni disa foto:

Per me shume foto klikoni ketu.