Krosi i Pavaresise, Junik Kosove

Atletike-Ilir-Këllezi-fitues-Junik-2017

Ilir Këllezi, atleti i Skënderbeut dhe fituesi i garës së 10 kilometrave në Krosin Kombëtar , është  fituesi i Krosit të Pavarësisë së Kosovës.Për të gjashtin vit radhazi, edhe duke mos pasur kundërshtar, Këllezi triumfon në Junik, ndërsa kështu ka marrë kupën e radhës duke mbetur gjithnjë atlet i garave të gjata.Koha e tij ka qenë 32 minuta e 57 sekonda, ndërsa ka lënë nga pas dy atletët vendas, Suad Kryeziun dhe Emir Grajcevskin.