Kupa e Shqiperise 2020

Në datën 4 Gusht 2020, në stadiumin “Elbasan Arena” të qytetit të Elbasanit, u zhvillua aktiviteti “Kupa e Shqipërisë”.Ky aktivitet u zhvillua duke ndjekur masat dhe duke zbatuar protokollet e dhena nga Ministria e Shëndetësisë mbi ruajtjen e distancës dhe shëndetit të të pranishmëve.
Vllaznia për meshkuj dhe Tirana për femrat ishin ekipet që u kurorëzuan kampionë në këtë aktivitet.
Ndërsa atletja Luiza Gega dhe Muhamet Cengeli u shpallën “Sportistët më të mirë” të Kupës së Shqipërisë.

Rezultatet e “Kupës së Shqipërisë”.

Foto nga Kupa e Shqipërisë.