Kupa e Shqiperise 2023

upa e Shqipërisë për të rritur, ishte aktiviteti i tretë radhazi që Federata Shqiptare e Atletikës zhvillon në qytetin e Shkodrës gjatë muajit prill.

Ndonëse me një mot aspak të favorshëm, ku gjatë të gjithë kohës kishte reshje shiu, kjo nuk i ka penguar atletët pjesëmarrës të japin më të mirën e tyre në garat përkatase.
Luiza Gega dhe Franko Burraj i mbyllen me sukses garat e tyre duke u bërë fitues të vendeve të para, ndërkohë që edhe në përfundim të aktivitetit, merituan me të drejtë kupat personale si atletët më të mirë të Kupës së Shqipërisë.
Këtu do të gjeni rezultatet e aktivitetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *