Kupa e Shqipërisë 23.04.2015

E pasi u shpallen kampionet e moshave , erdhi koha te shpallim kampionet e Shqiperise , ne disiplinat e larmishme te atletikes. Koha ishte ne favorin tone, dhe dielli rezullues i beri me energjik atletet te cilet arriten rezultate te kenaqshme. Pjesemarrja ishe e gjere, duke perfshire te gjitha mosha, madje edhe shume atlete nga Kosova. Me poshte mund te shihni edhe disa foto nga aktiviteti.

 

Per me shume foto, kliko ketu.

Per te pare rezultatet, kliko ketu.