Kupa e Shqipersie 23.04.2015

E pasi u shpallen kampionet e moshave , erdhi koha te zhvillohet Kupa e  Shqiperise , ne disiplinat e larmishme te atletikes. Koha ishte ne favorin tone, dhe dielli rezullues i beri me energjik atletet te cilet arriten rezultate te kenaqshme. Pjesemarrja ishte e gjere, duke perfshire te gjitha moshat, madje edhe shume atlete nga Kosova. Vlejne per tu permendur rezultatet e Gledis Hallunej , ne kercim se gjati 7,36 m, dhe Luiza Gega e cila e realiozioi garen 1500 m per kohen 4’10″09. Ata u shpallen atletet me te mire te aktivitetit dhe u nderuan me kupe individuale. Fituesi i kupes per meshkuj u shpall ekipi i Vllaznise ndersa per femra fitues u shpall ekipi i Skenderbeut.  Me poshte mund te shihni edhe disa foto nga aktiviteti.

Per me shume foto, kliko ketu.

Per te pare rezultatet, kliko ketu.