Kursi i kualifikimit të Gjyqtarëve.

Më datat 21-22 Tetor 2020, në Korçë Federata Shqiptare e Atletikës organizoi Kursin e kualifikimit të Gjyqtarisë.

Gjyqtarë aktual dhe të rinj morën pjesë në këtë kurs duke zhvilluar dhe testimin për ngritjen e nivelit si dhe shtimit të gjyqtarëve të liçensuar pranë Federatës Shqiptare të Atletikës për aktivitetet kombëtare.

Për të parë disa foto nga ky kurs kualifikimi klikoni këtu.