Kursi i trajnerve CECS Level 1

Federata Shqiptare e Atletikes ne bashkepunim me Federaten Boterore te Atletikes, organizuan kursin e trajnereve per CECS Level 1.
Ky kurs u zhvillua nga data 26.04.2022 deri me 05.05.2022, ne ambjentet e stadiumit “Selman Stermasi”.
Prof. Robi Kreft, i cili punon prane Federates Boterore te Atletikes si dhe Prof.Dr.Asc Ferdinand Canaj ishin dy lektoret e ketij kursi teorik edhe praktik.
Pjesemarrja e trajnereve te interesuar per kete nivel ishte e larte, ku dhe ne perfundim te ketij kursi u shpall dhe me i miri i grupit i cili ishte Ilir Hyka, ku gjithashtu pervec certifikimit perfitoi dhe nje kronometer Seiko nga Federata Boterore e Atletikes.

Per me shume foto klikoni ketu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *