Lajmerim per Asamblene Zgjedhore

Ne mbledhjen e mbajtur sot me date 22 Korrik 2016, Komiteti Drejtues i Federates Shqiptare te Atletikes vendosi qe me date 9 Shtator 2016 te mbahen zgjedhjet per President dhe njekohesisht per Komitet Drejtues.
Kandidatet per President jane zoti Gjergj Ruli si dhe zonja Zhuje Bajko. Me pas do te mblidhet Komiteti Drejtues dhe do te votoje per Sekretarin e ri te Pergjithshem te FSHA-se.