Lojrat e 6-ta te Adriatikut

Federata Shqiptare e Atletikes ne bashkepunim me Federaten Malajzeze dhe vendin organizator ne Bar per lojrat e 6-ta per femije.

Ne kuadrin e lojrave te 6-ta te Adriatikut per femije FSHA vendosi te dergoj ne kete aktivitet te rendesishem si sportiv ashtu edhe rajonal ku moren pjese 13 sportiste dhe 3 zyrtare.

Keta sportiste ishin pjese e ekipit te Vllaznise dhe paten nje rezultat te kenaqshem.

Per rezultatet e aktivitetit klikoni Ketu