Maratona e Ohrit.

Më datë 10/09/2019 u zhvillua aktiviteti “Ohrid Marathon”.
Federata Shqiptare e Atletikës u përfaqësua në këtë aktivitet nga trajneri Juxhin Cili dhe atleti Ilir Këllëzi.
Ilir Kellëzi arriti të renditej i 3-ti me rezultatin 1:49.27, pas dy atletëve nga Kenia.
Për të parë rezultatin klikoni këtu.
Për të parë disa foto nga nga ky aktivitet klikoni këtu.