Maratona e Tiranes 2021

Federata Shqiptare e Atletikës në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës, organizuan Maratonën e Tiranës më datë 17.10.2021
Rrugët e qytetit u mbushën me atletë të shumtë por edhe me qytetarë nga shtete të ndryshme të cilët sfiduan njeri-tjetrin në distanca të ndryshme. Ilir Këllëzi u shpall fituesi i Maratonës së distancës 42km për meshkuj, ndërsa në garën 42km për femra, fituese u shpall atletja nga Ukraina Veretska Valentyna, duke lënë pas atleten rekordmene shqiptare, Luiza Gega, e cila u rendit e dyta në këtë edicion.
Gjithashtu u zhvilluan dhe distancat 21km, 10km, Fun Run dhe We Too, te cilat rezultatet do ti gjeni më poshtë.

Rezultatet e FSHA
Foto nga aktiviteti.

Mund të vizitoni dhe faqen zyrtare të Maratonës së Tiranës për rezultatet e plota si dhe për më shumë informacion.
https://tiranamarathon.com/en/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *