Metz Moselle Athlelor 2022

Atleti shkodran, Izmir Smajlaj, me date 12 Shkurt 2022, mori pjese ne aktivitetin e sallave te mbyllura te zhvilluar ne Metz te Frances.
Izmir Smajlaj zhvilloi garen ne disiplinen e kercimit se gjati ku arriti rezultatin 7.66m dhe u rendit ne vendin e 5-te
Ky aktivitet ishte nje sfide pergatitore per atletin perpara pjesmarrjes ne Kampionatin Ballkanik te sallave te Mbyllura.

Ketu do te gjeni te gjitha rezultatet e aktivitetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *