Mitingu Internacional ne Bar, 1 Maj 2017.

Si cdo vit, me date 1 Maj 2017 u zhvillua Mitingu Internacional ne Bar te Malit te zi. Federata Shqiptare e Atletikes mori pjese ne kete aktivitet te 23 nderkombetar te atletikes. Pjesemarrja ishte e gjere me atlete te shteteve te ndryshme nga Ballkani. Izmir Smajlaj arriti te dilte fitues i vendit te pare ne garen e kercimit se gjati me rezultatin 7.68m duke lene pas dy atletet e tjere shqiptare Egys Gjecaj dhe Gledis Halluni. Rezultate te tjera te mira arriti edhe pjesa tjeter e ekipit kombetar shqiptar te atletikes ku do ti gjeni me poshte.

Per te pare rezultatet klikoni ketu.