National Indoor Meeting, Ancona Itali.

Image result for fidal


Atleti Izmir Smajlaj ka marre pjese ne “National Indoor Meeting” te zhvilluar ne Ancona te Italise me date 20 Janar 2019.
Izmir Smajlaj ka garuar ne eventin e ‘kercimit se gjati’ dhe ka arritur rezultatin perfundimtar , 7.77 metra, duke u radhitur i 2-ti ne finale pas atletit Antonio Trio.

Per te pare rezultatet klikoni ketu.
Per te pare video te kercimit te atletit Izmir Smajlaj klikoni ketu.