Promovimi i Atletikes per Femije

Federata Shqiptare e Atletikes organizoi ne Shkollen 28 Nentori ne Tirane nje event per trajneren e ekipit te Tiranes Znj. Zhuje Bajko e cila u shperblye me nje Certifikate Mirenjohjeje per punen dhe kontributin e cmuar nder vite ne sportin dhe komunitetin sportiv te atletikes shqiptare.
Gjithashtu Znj. Bajko ka kryer nje pune te madhe per atletiken per femije e cila eshte me prioritet dhe me rendesi per Federaten Boterore te Atletikes si dhe per Qeverine Shqiptare.