Balkan Junior Indoor Championships

16711706_1774479636204890_3109339791385284826_n

Atletja shqiptare, Relaksa Dauti nuk njeh limite dhe ne arenen nderkombetare. Pikerisht ne kampionatin Ballkanik per te reja te zhvilluar ne Stamboll te Turqise, atletja eshte nderuar me medaljen e argjendte ne 800m per femra. Koha e realizuar nga e reja Dauti ishte 2’12″75 ne mes 10 konkurrenteve ne bateri.