Rovereto International Meeting, 27.08.2019

Më datë 27 Gusht 2019, në Rovereto të Italisë u organizua Mitingu Ndërkombëtar i Atletikës.
Në këtë event mori pjesë dhe atletja Luiza Gega e cila në garën e 3000m/p, duke u rënditur e para me rezultatin 9:26.73.
Kjo garë ishte padyshim një test pozitiv për atleten, në prag të Kampionatit Botëror të Atletikës i cili do të zhvillohet në Doha, Katar.

Për të parë rezultatet klikoni këtu.