Run Greece- Janinë


Në Janinë të Greqisë, u organizua aktiviteti “Run Greece”, ku mori pjesë dhe atleti shqiptar Ilir Këllëzi.
Ilir Këllëzi doli fitues i vendit të parë të garës së 10 km për meshkuj me kohën 33 minuta e 18 sekonda (me chip).
Për të parë rezultatin klikoni këtu.
Për të parë disa foto nga ky aktivitet klikoni këtu.