Serbian Open Indoor Meeting 2021.

Më 24 Shkurt 2021, dy atletët Izmir Smajlaj dhe Franko Burraj morën pjesë në mitingun e sallave të mbyllura të zhvilluar në Serbi.

Izmir Smajlaj arrin të fitojë një tjetër medalje ari, pikërisht në Beograd, aty ku u shpall kampion europe në kërcim së gjati me rezultatin 7.91m

Një tjetër medalje për Shqipërinë në këtë event erdhi edhe nga Franko Burraj, i cili arriti të rrëmbente argjendin, duke e ndalur kronometrin në kohën 47:45 në garën e 400 metrave.

Për të parë rezultatet klikoni këtu.
Për të parë disa foto klikoni këtu.