Skopje Marathon 8 Maj 2016.

133159576

Me date 8 Maj 2016 eshte zhvilluar aktiviteti “Wizz Air Skopje Marathon 2016”. Ne kete event ka garuar atleti shqiptar Ilir Kellezi i cili fitoi dhe vendin e pare ne kategorine e “gjysem-maratone” per meshkuj me rezultatin 1:10:18. Kjo  eshte nje arritje e madhe si per atletin korcar ashtu edhe per Federaten Shqiptare te Atletikes per pjesemarrjen ne keto aktivitete nderkombetare.

Ketu mund te gjeni rezultatin.