Small States Championships 9 June 2018 – Liechtenstein

Me date 9 Qershor 2018 u zhvillua ne Liçenshtein kampionati “Small States Championships” ku merrnin pjese 17 shtete.

Ekipi jone pati nje paraqitje dhe performance shume te mire ne kete aktivitet.
Ekipi perbehej nga atletet te cilet kishin kapur normen dhe kishin arritur paraqitje dhe rezultatet me te mira ne kampionatet kombetare te cilet ishin Izmir Smajlaj,Gledis Halluni,Ravio Rama,Edmond Murataj,Marko Makaj dhe Malvin Nikolla.
Te gjithe sportistet tane paten nje paraqtije shume dinjitoze ne kete kampionat por duhet theksuar arritja e atletit me te mire per momentin Izmir Smajlaj i cili kerceu 7.90m dhe fitues i medaljes se arit dhe gjithashtu u shpall dhe sportisti me i mire i aktivitetit per meshkuj.

Rezultatet e plota te garave mund ti shikoni duke klikuar KETU

Foto nga aktiviteti mund ti shikoni duke klikuar KETU