Small States ne Malte 11-06-2016

Ne 11 Qershor 2016 ne Malte u zhvillua kampionati i “Small States” . Ne kete aktivitet mori pjese dhe Shqiperia me 8 atlete ne disiplina te ndryshme. Per tu vleresuar ishte paraqitja e atletit Izmir Smajlaj i cili kerceu 7.57 metra ne disiplinen e kercimit se gjati duke zene vendin e 2 ne kete event. Ndersa atletet e tjere performuan me rezultate te kenaqshme ne disiplinat e tyre.

Shqiperia ne kete aktivitet grumbulloi gjithsej 14 pike duke zene vendin e 13 nga 18 gjithsej duke lene pas ekipe si Kosova,Andorra,Gjibraltari,Lihteshtejni dhe Monaco.

Per te pare rezultatet klikoni ketu.