SPAR European Cross Country Championships 2019

Edicioni i 26-të i SPAR European Cross Country Championships 2019 u mbajt në Parkun “Bella Vista”, në Lisbonë të Portugalisë.
Në këtë aktivitet mori pjesë atleti Ilir Këllëzi si dhe trajneri i tij z.Juxhin Cili në eventin “senior” i cili arriti kohën 37:06 .
Në këtë garë doli fitues atleti nga Suedia Robel Fsiha.
Për të parë rezultatin e atletit tonë klikoni këtu.