SPAR EUROPEAN CROSS COUNTRY CHAMPIONSHIPS – CHIA 2016

2016-103

Federata Shqiptare e Atletikes mori pjese ne kampionatin Europian Cross Country Championships – Chia 2016. Komiteti Drejtues vendosi qe ekipi kombetar shqiptar qe do te marri pjese ne kete aktivitet do te jene  trajner z. Juxhin Cili dhe sportisti Ilir Kellezi. Atleti Ilir Kellezi mori pjese ne garen e 21 Km ku u rendit i 73-ti. Ne kete aktivitet atletet ne nr.bib kishin te shenuar dhe nje mesazh ne saj te sensibilizimit, #irunclean,  per mosperdorjen e substancave te ndaluara nga federata e antidopingut.

Per te pare aktivitetin e pasqyruar ne websiten e Federates Europiane te Atletikes klikoni ketu.

Rezultatin e atletit Ilir Kellezi do ta gjeni ketu.