Strategic Comunication Commission Meeting ne Ukraine from 1-3 April 2016.Kiev, Ukraine

Nga data 1 deri me daten 3 ne Kiev te Ukraines u mbajt mbledhja e radhes e Komisionit te Komunikit Strategjik te Federates Europiane te Atletikes. Ne kete mbledhje u fol per projektet e kampionatit europian te atletikes, Amsterdam 2016 i cili do te mbahet nga data 6-10 Korrik 2016, projekti i inovacionit te Federates Europiane, apo dhe diskutime te tjera ne lidhje me zhvillimin e metejshem te atletikes. Gjithashtu u diskutua edhe per situaten aktuale te IAAF/European Athletics dhe pershtypjet e publikut mbi ne dhe mbi sportin e atletikes. Ne darken e organizuar nga organizatoret ishte i ftuar  Zv/President i Federates Boterore zoti Sergei Bubka. Ky takim eshte pasqyruar edhe ne website te Federates Europiane te Aletikes.

1278839_G08_W01

Per te pare me shume foto kliko ketu.