Takimi me Presidentin e Republikes

Sot me date 10/01/2018 Presidenti i Republikes priti ne takim drejtuesit kryesor te Federates Shqiptare te Atletikes presidentin Z. Gjergj Ruli, sekretarin e pergjithshem Z. Nikolin Dionisi si dhe atletin Izmir Smajlaj per tu njohur me nga afer me gjendjen aktuale te atletikes dhe per arritjet e kryera ne vitin 2017,si dhe mundesine e arritjeve te rezultateve sa me te larta,fitimin e trofeve gjate vitit 2018,vit i cili perkon dhe me vitin e Skenderbeut,e cila eshte dhe prioritet i Qeverise Shqiptare.