Trikala Half-Marathon.

947378_1536051296690606_725934411843174431_n

 

Me date 20 Mars 2016 ne Trikala te Greqise, Shqiperia eshte perfaqesuar ne Gjysem-Maratonen  me atletin Jorgo Mino. Jorgo Mino eshte shpallur  fitues ne kete gare duke arritur kohen 1:08:37 dhe njekohesisht ka thyer dhe rekordin kombetar qe mbahej nga atleti Pellumb Dana 1:10:02 te vendosur ne Stamboll me date 10 Maj 1991.